Безплатна доставка до офис за поръчки над 49.99лв или до адрес над 75лв.

Какво е SATURO?

SATURO е първото в Европа ястие в бутилка, предлагащо балансирано и здравословно хранене!

С други думи, можете да замените пълноценно хранене с един от нашите 500 мл. шейкове или да направите закуска с нашите 330 мл. шейкове. Покриващ всичко, от което има нужда Вашето тяло - протеин, въглехидрати, фибри, витамини и минерали. Без значение кой ще изберете, няма да се чувствате гладни в продължение на часове.

Произвеждан в Австрия и Германия, SATURO Ви дава възможност да постигнете здравословна и балансирана диета, дори и с препълнен график. Бърза, здравословна, вкусна и достъпна алтернатива, която е готова за консумация за секунди и по всяко едно време.

Основните съставки са соев протеинов изолат, изомалтулоза, слънчоглед и рапично масло, което го прави 100% подходящ за вегетарианци и вегани! Без съдържание на животински продукти и лактоза.


Защо SATURO е нещо за вас?

SATURO Ви подкрепя, в моментите когато нямате никакво време.

Независимо дали ще изпиете бутилка 500 ml, глътка след глътка, наслаждавайки се или всичко наведнъж, ще бъдете наситени повече от 3 часа, гарантираме това.

Напитката SATURO е изключително удобна, защото винаги можете да я имате с вас. Хладилникът не е необходим (само я прави по-вкусна). Всичко е подготвено и готово за пиене. Бутилката може да бъде поставена в джоб, раница или на бюрото. Без притеснения, че нещо ще изтече.

Знаете колко време е необходимо да подготвите и купите балансиран и хранителен обяд. Да не говорим за необходимото планиране и разходите. Определено има причина, ние често да избираме "бързо хранене" или да направим компромис, без наистина да го искаме.

Една бутилка SATURO съдържа 25% от всички макро и микроелементи,  от които тялото ви се нуждае и е разработено според най-новите научни познания.

SATURO Ви дава пълен контрол върху вашата диета! Колко калории току що съм консумирал? Можем да ви кажем с точност. Една бутилка съдържа точно 500 ккал. Така, че знаете точно колко калории още можете да консумирате и все още да се придържате към хранителният си план.

SATURO е перфектната комбинация от удобна за консумиране, здравословна и балансирана храна.


Какви са съставките на SATURO?

SATURO Оригинал е основата за всички вкусове.

Всяка бутилка съдържа най-малко 25% от дневния Ви прием на протеини, въглехидрати, липиди, диетични фибри, витамини и минерали. SATURO Оригинал предлага естествен, фин вкус без добавена захар, подсладители или изкуствени вкусове.

Соевият протеин има оптимален аминокиселинен профил и една бутилка съдържа 25 g протеин. Тъй като не използваме животински съставки, SATURO е изцяло веган и без лактоза.

Изомалтулозата, получена от цвекло, осигурява не само лека естествена сладост, но и дълготрайна енергия. За разлика от захарта, изомалтулозата осигурява бавно покачване и понижаване на нивото на кръвната захар. Освен това се избягва умората след хранене или така наречената "кома на храната".

Ценното високомаслено слънчогледово масло, както и маслото от рапица, осигуряват здрави мононенаситени мастни киселини. В допълнение, те осигуряват важните омега-3 и омега-6 мастни киселини.

Витамините и минералите съставляват последния основен компонент. Бутилка SATURO 500 ml покрива 25% от дневните нужди от витамини и минерали.

SATURO шоколад и кафе.

За нас е много важно да избираме само най-висококачествени съставки.

Ето защо ние избрахме най-доброто какао за SATURO шоколад и истинско органично кафе за SATURO кафе.

SATURO шоколад е първото готово за пиене ястие с шоколадов вкус в Европа. Като SATURO Оригинал, съдържа 25% от дневните изисквания на макро и микроелементи.

SATURO Кафе предлага интензивен вкус от нашето внимателно подбрано, истинско кафе и предлага своята естествена енергия. В сравнение с много други готови напитки използваме истинско кафе, което допълнително е сертифицирано като органично. Една бутилка съдържа 150 mg кофеин, който е равен на количеството кофеин, което осигуряват две малки чаши кафе.


Хей!

Знаеш ли, че в нашата фейсбук страница публикуваме редовно интересни, полезни и забавни неща.