Безплатна доставка до офис за поръчки над 49.99лв или до адрес над 75лв.

Как да включите SATURO във Вашата диета?


Всички сме имали дни, в които няма време за закуска или пък графикът е препълнен със среща след среща. Все по-често се налага да вземем нещо "на крак" и нездравословно или пък да пропуснем хранене. Със SATURO няма нужда да правите компромиси! Вече може да се фокусирате върху нещата които наистина обичате и имат значение а ние ще се погрижим за храненето в тези моменти.

Първото и най-важно нещо - не е нужно да заменяте на 100% храната която обичате! Това не е и нашата цел! Това което се надяваме да постигнем е, че никога повече няма да имате нужда да правите компромиси по отношение на храната и здравето си.

Правилиният начин - започнете бавно! Вашето тяло ще трябва да свикне с новия начин на хранене. Независимо дали подменяте основно хранене или закуска със SATURO, тялото Ви може да реагира по различни начини. Това не означава, че не толерирате SATURO, тялото Ви се нуждае от време за да се адаптира.

Препоръчваме Ви да консумирате само едно хранене SATURO на ден в първите 3 до 5 дни и след това бавно да започнете да въвеждате желаното количество продукти SATURO в зависимост от ежедневните си хранителни цели.

Независимо дали ще започнете деня си със SATURO Кафе, съдържащ 150 mg кофеин или ще замените обяда си с един от другите ни вкусове, това зависи изцяло от вас. А за всички спортни ентусиасти, SATURO също е чудесен източник на хранителни вещества, витамини и минерали преди и след тренировка от които тялото Ви се нуждае за да се презареди и възстанови.

Всичко зависи от Вас! Опитайте и вижте как ще отговори тялото Ви.


❤️ Харесва ти статията ни за "Как да включите SATURO във Вашата диета?"? Сподели или харесай във Facebook! ❤️

Хей!

Знаеш ли, че в нашата фейсбук страница публикуваме редовно интересни, полезни и забавни неща.